6D Energiahoito


Vastaanota jumalallista energiaa ja herää vapauteen sisälläsi.

 

 

 

Varaa hoitoaika >>

Mitä on energiahoito kauttani

Tällä hetkellä järjestelmästäni tulee läpi transformoivaa 6D energiaa, joka auttaa hoidettavan energiajärjestelmää siirtymään uuteen värähteeseen putsaamalla vanhaa. Tuen siirtymää tietoisuuden uuteen aikaan, maaplaneetan uusille aikajanoille. 

 

Jokainen hoito tapahtuu hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi ja siinä tapahtuu juuri se, mihin hoidettavan järjestelmä on tässä kohtaa valmis. Hoito kerrallaan viemme itsemme kohti sisäistä vapautta, harmoniaa ja tasapainoa. Joka lopulta on rakkauden tila, jossa elämme tässä hetkessä. 

Varaa oma hoitoaika >>

Vastaanota energiaa

Koska kaikki on lopulta energiaa ja muodostuu energiasta, niin mitä tahansa asiaa voi hoitaa energialla. 

Sinulla voi olla mielen aihe, jossa haluat eteenpäin tai josta haluat vapautua. Se voi olla mikä tahansa aihe, sillä kaikkia aiheita voidaan herättää niiden todelliseen olemukseen eli tilaan ennen ehdollistumaa.

Myös fyysistä kehoa voidaan hoitaa energialla, energiahoito pyrkii palauttamaan terveen luontaisen tilan kehoon. Olemme myös paljon enemmän kuin pelkkä fyysinen kehomme, meillä on useita energeettisiä kehoja. Huomaamme asiat vain fyysisessä kehossa, sillä emme osaa olla yhteydessä samalla tavalla muihin energeettisiin kehoihimme.

Jokainen hoito ja hoitokerta on yksilöllinen, kukaan ei voi taata tiettyä lopputulosta hoidosta. Hoito liikuttaa, herättää ja hoivaa sitä osaa meissä, joka sitä eniten kaipaa.

Olet tehty energiasta ja siksi kaikkea voi hoitaa energialla. Hoitoni sisältävät jumalallisen energian lisäksi tietoisuuden liikuttamisen uuteen kohtaan, jossa elät laajentuneemmasta tietoisuuden tilasta käsin. 

Varaa aika sähköisestä kalenterista >>

Hoito kokemuksia

Jokainen hoitokokemus on yksilöllinen.

Reetta


" En oo ikinä aikasemmin vastaanottanut minkäänmoisia hoitoja ja tosi mielenkiinnolla odotin, että minkälainen fiilis tulee hoidosta vai tuleeko mitään.

Ja voi hitsi! Aikamoiset vibat! Alkoi oikean nimettömän puutumisella ja sähköisellä väreilyllä ja siitä sitten järjestyksessä ihan joka kehon osa läpi isovarpaista korvanlehtiin saakka.

Sitten jossain vaiheessa raukeus, kehon painuminen alustaan, mutta kuitenkin leijuva fiilis. Ihan mahtavaa, kiitos tästä! "

Katariina


" Jännää miten paljon hoidot ovat auttaneet. Tuntuu, että jokainen on vienyt mua ison harppauksen eteenpäin.

Koen, että hoidoista on ollut tosi paljon apua. Saatan taas jossain vaiheessa ottaa lisää hoitoja sitten, kun tulee sellainen tunne, että nyt olisi hyvä hetki sille. Kiitos vielä! "

Kristiina


" Olen mielestäni ollut skarpimmassa tilassa, jotenkin tiedostanut oman itseni ja käyttäytymiskuvioni selkeämmin.

Meditoidessa sekä joogatessa olen myös päässyt ihan eri sfääreihin, kun keskittyminen ja pään sisäisen apinalauman hiljentäminen on ollut helpompaa. Ja se rauha on ihan mahtavaa! "

Tietoisuus hoidon hoitopalaute

Kaisan hoito tarina

Sain sisäisen kutsun tukea kanssakulkijoita


" Otin energiahoitoja aikoinaan parin vuoden ajan ystävältäni, ennen kuin menin ensimmäiselle kurssille. En tiedä miksi tai mikä minut aina ohjasi hoitoja vastaanottamaan, mutta sieltä löysin itseni säännöllisin väliajoin.

Aluksi en huomannut hoitojen tekevän mitään ihmeellistä, oli vähän rauhallisempi olo ja tiedostin asioita selvemmin. En tuntenut hoitojen aikana välttämättä kummempaa, ehkä johkin kohtaan hieman sattui, kun energia oli jumissa. Mutta jotain paljon syvempää tapahtui koko ajan.

Vuonna 2015 minut kävelytettiin VortexHealing® Peruskurssille, jolle menin ilman odotuksia. En koskaan ajatellut ryhtyväni tekemään hoitoja, halusin vaan itse voida paremmin ja käyttää energiaa itseeni.

Lopulta olen löytänyt itseni kymmeniltä kursseilta ja VortexHealing® on ollut ehdottomasti suurin yksittäinen tekijä viemässä minua eteenpäin pikavauhtia niin energeettisesti, kuin henkisen kasvun polulla.

Koska tiedän omasta elämästäni sen transformoivan vaikutuksen, teen hoitoja suurella kiitollisuudella ja ilolla asiakkaille. Vuodesta 2023 alkaen järjestelmästäni ei ole enää tullut hoidossa läpi vortexia, vaan oman galaktisen taustani mukaista 6D muutosenergiaa. Toimin valoputkena hoidoissa, jotka tulevat kauttani. Olen kanava, jonka läpi energia virtaa, se ei tule minusta.

Kun koet sisäisen kutsun, varaa aika sähköisestä kalenterista, testaa miltä hoito tuntuu ja miten se sua transformoi. " 

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja ja Energiavelho

Varaa hoitoaika >>

Energiahoito 60min / 120€

Jumalallista energiaa ja tietoisuutta sinun energiajärjestelmääsi.

Energiahoidon aiheena voi olla mikä tahansa henkinen tai fyysinen aihe. Jumalallinen liikuttaa hoidettavaa aihetta uuteen kohtaan ja vapauttaa siihen liittyvää ehdollistumaa.

Hoitoja voi ottaa yksittäisenä tai hoitosarjana ( esim 3 kertaa). Hoito tapahtuu etänä, eli vastaanotat hoidon kotisi lämmöstä käsin.

Siihen on hyvä varata rauhallinen tila, sillä usein hoidettava nukahtaa hoidon ajaksi, kun jumalallinen ottaa tietoisen mielen pois päältä.

60min energiahoidon hinta 120€ ja 3 kerran hoitosarjan 295€.

Varaa hoitoaika sähköisestä kalenterista >>

Hoitosarja 3x60min / 295€

Jumalallista energiaa ja tietoisuutta energiajärjestelmääsi.

Isommat ja syvemmät aiheet vaativat useamman hoitokerran. Jos olet kantanut jotain mukanasi koko elämän, saati useita inkarnaatioita, niin sen vapautus vie enemmän hoitoaikaa. 

Energiahoidon aiheena voi olla mikä tahansa henkinen tai fyysinen aihe. Jumalallinen liikuttaa hoidettavaa aihetta uuteen kohtaan ja vapauttaa siihen liittyvää ehdollistumaa.

Hoito tapahtuu etänä, eli vastaanotat sen kotisi lämmöstä käsin. Siihen on hyvä varata rauhallinen tila, sillä usein hoidettava nukahtaa hoidon ajaksi, kun jumalallinen ottaa tietoisen mielen pois päältä.

3x60min hoidot toteutetaan esimerkiksi kerran viikossa 3 viikon ajan. Hinta yhteensä 295€ (pakettiale). Voit varata ekan ajan kalenterista ja kertoa varauksessa, että haluat kolmen kerran sarjan. 

Varaa ensimmäinen hoitokerta >>

Olen ollut vortexin energiahoitaja- ja heräämispolulla vuodesta 2015  

 • Peruskurssi (2015)
 • Magical Structures (2015)
 • Karmic Intensive (2015)
 • Multi-Frequency (2015)
 • Sensing I ja II (2016), III (2018), IV (2020)
 • Breaking Timelines (2016)
 • Deepening with Merlin (2016)
 • Clearing the Kundalini Channel (2016)
 • Lifeform (2016)
 • Omega (2017)
 • Heräämiskurssit
  • CoreVeil (2017)
  • InnerVeil (2018)
  • Original Veil (2021)
 • Genetics (2020)
 • Jewel (2020)
 • Angelic Heart 1 (2020)
 • I-Point (2021)
 • EarthWorks 1 (2023)

Vortex Healing® on rekisteröity tuotemerkki ja sen omistaa Ric Weinman. Kansainväliset sivut löytyvät www.vortexhealing.org

Miten energiahoito toimii

 

KATSO VIDEO ENERGIAHOIDOISTA

Energiahoitomuotoja on monia ja jokaiselle löytyy omansa. 

Kysymyksiä ja vastauksia