Selkeys

Valmennusohjelma 

Tule selkeyteen siitä mitä haluat, miten vapaudut rajoittavista peloista, vastaanotat sisäistä ohjausta ja kuinka luot haluamasi elämän.  

Selkeys Valmennus

Tule selkeyteen siitä, mitä haluat ja mihin haluat elämääsi viedä.  

Vapaudu rajoittavista uskomuksista ja peloista, jotka estävät elämästä uudessa todellisuudessa. 

Käynnistä tai selkeytä tuntemista, jotta olet koko ajan oman korkeimpasi ohjauksessa valintatilanteissa. Vastaanota sisäistä informaatiota seuraavista askeleista.  

Ala viemään itseäsi konkreettisilla teoilla uuteen suuntaan ja iloitse synkroniteetista, joka ilmentyy ollessasi linjassa oman korkeimpasi kanssa.  

Haluat tulla kirkkauteen mihin viet elämääsi seuraavaksi ja saada siihen selkeät askelmerkit. Oppia johtamaan tunnetilojasi ja näin ollen ajatuksiasi. Ymmärrät jatkossa, kuinka luot oman todellisuutesi ja miten linjaat itsesi haluamiisi kokemuksiin.  

Olet väsynyt toistamaan samoja kaavoja ja elämään ilotonta arkea. Olet valmis energeettiseen muutokseen, joka muuttaa myös ulkoisen todellisuuden. Sisälläsi on ollut jo pidempään kutsu johonkin uuteen, mutta olet odottanut sopivaa aikaa. Se aika on nyt.  

Mitä valmennus sisältää

Selkeys on henkilökohtainen valmennusohjelma, jonka aikana tapaamme videoyhteydellä Zoomissa yhteensä neljä kertaa, kahden viikon välein.

Valmennusohjelma räätälöidään yksilölliseen tilanteeseen ja tarpeisiin, opetan metodeja ja perspektiivimuutoksia, joiden avulla saavutat selkeyden, suunnan ja vapauden edetä haluamaasi todellisuuteen.

Lisäksi valmennusohjelmaan kuuluu yksi energiahoitokerta, joka toteutetaan etänä. Energia ei tunne aikaa eikä paikkaa. Hoidossa vapautetaan sitä uskomusta tai pelkoa, joka eniten estää menemästä uuteen kohtaan itsen kanssa.  

 1. Valmennus: Mitä haluan, yhteys sisimpään 
 2. Valmennus: Mikä rajoittaa, uskomusten ja pelkojen räjäytys 
 3. Valmennus: Mitä tunnen, oman korkeimman ohjaus 
 4. Valmennus: Miten toimin, ideat käytäntöön  
 5. Hoito: Vapauttamaan rajoittavia uskomuksia ja pelkoja 

Lähdemme kirkastamaan sydämesi visiota siitä, mihin suuntaan se sinua kutsuu kulkemaan seuraavaksi. Kun suunta on selkeä, alamme räjäyttelemään mielen uskomusrakenteita sekä pelkoja, jotka ovat tähän saakka estäneet etenemästä haluttuun suuntaan.

Kun tunnejärjestelmäsi on päällä, saat koko ajan ohjausta omalta korkeammalta minältäsi eli tietoisuudeltasi oikeasta suunnasta. Ideat konkretisoituvat toiminnaksi ja viet sisäiset visiot käytäntöön. 

Kohti selkeyttä, sisäisessä ohjauksessa, tuoden ideat käytäntöön sekä arjen tasolle ❣️

Mulle on viime aikoina kanavoinneissa puhuttu paljon selkeydestä ja siitä kuinka selkeyden puute estää meitä elämästä sellaista elämää, mitä me ollaan tultu tänne elämään. Kukaan ei tullut vain käymään töissä ja maksaan laskuja, meillä kaikilla on suurempi merkitys ja tarkoitus täällä ihmisyydessä. On kyse sitten työelämän tai minkä tahansa muun elämän osa-alueen muutoksesta, usein mieli jää vaan haaveilemaan muutoksesta. Se ei lopulta pääse tapahtumaan, koska sitä ei saa käynnistettyä. Pelot estävät toteuttamasta tuntematonta ja sama vanha tuottaa kärsimystä.  

Elämän ei kuitenkaan kuulu tuntua ikävältä ja olla ilotonta. Jokaisessa meissä on sisällä ilo ja rakkaus, jotka kulkevat käsi kädessä odottaen meidän alkavan ilmentää ja elää niistä käsin. Olen itse kulkenut tien pahalta tuntuvasta arjesta iloa ja inspiraatiota sisältävään arkeen. Tiedän kuinka kuumottavaa se on ja kuinka matkan varrella tulee kohdata monenlaisia ulkoa tulleita uskomusrakenteita. Kukaan ei kuitenkaan ole ikävältä tuntuvan elämän uhri, vaan meistä jokainen voi muuttaa oman elämänsä suuntaa ja kokea sen tuntuvan hyvältä. 

Tietoisen valmennuksen lisäksi olen huomannut energiahoidon tukevan muutospolkua, jossa vapautetaan jumeja myös energiatasolta. Erilaiset uskomukset ovat kuin lukkoja, jotka estävät energian vapaata virtausta ja näin uuden aloittamista. Energiahoidossa niitä on mahdollisuus vapauttaa, juuri sillä tavalla miten sun oma korkein näkee parhaaksi.  

Mulla on ollut ilo valmentaa henkisen kasvun polun kulkijoita jo yli 10 vuotta omissa nimissäni. Sitä ennen valmensin yritysmaailmassa. Aloitin aikoinaan NLP valmentajana, joka keskittyi mielen valmentamiseen. Kunnes vastaan tuli mielen rajat ja kokonainen universumi avautui mielen toisella puolen. Siitä lähtien olen valmentanut energiasta ja tietoisuuden laajentamisesta.  

Valmennan ilon kautta, sillä en usko kärsimyksen tarpeellisuuteen enää tällä planeetalla. Olemme kulkeneet pitkän karmisen kokemuksen toistaen samoja vanhoja kaavoja, joista nyt on tullut aika herätä ulos. Sussa on valtava potentiaali, sisäinen voima ja rakkaus, joka ohjaa meistä jokaista. On tullut aika valjastaa kaikki tuo ja elää ilossa sekä rakkaudessa kärsimyksen sijasta.  

Mun nimi on Kaisa W Koskinen ja olen energiavalmentaja. Autan elämään ilossa ja rakkaudessa sekä tuen siirtymää tietoisuuden uuteen aikaan. Olen toiminut valmentajana 15 vuotta ja elän linjautuneena omaan korkeimpaani.   

Ilmoittaudu mukaan ja aloitetaan ❤️

Laita mulle viestiä ja sovitaan yhteinen aloitusaika sähköpostilla.

Tapaamme sovittuna ajankohtana Zoomissa ja aloitat suunnan kohti uutta! 

Mitä henkilökohtainen valmennusohjelma saa aikaan: 

 • Saat selkeyden mitä sydämesi haluaa seuraavaksi toteuttaa
 • Tulet ulos mielen epäselvyyden pilvestä ja peloista, jotka ovat estäneet etenemästä haluamaasi suuntaan 
 • Tulet tietoiseksi rajoittavista uskomuksista ja saat keinot niiden selättämiseksi 
 • Opit tuntemisen avulla ohjaamaan toimintaasi aina linjassa olevaksi 
 • Opit tekemään itsellesi (ja muille) parhaita valintoja 
 • Selätät jumin, joka on pitänyt elämää samoilla raiteilla ehkä vuosia, jopa vuosikymmeniä 
 • Aloitat uuden luvun elämässäsi, jossa olet oman korkeamman tietoisuutesi ohjauksessa ja sielusi saa laajentavia kokemuksia 
 • Opit luomaan oman todellisuutesi ja johtamaan tunnekokemuksia 
 • Saat laajemman perspektiivin elämän haasteista ja miten ne ovat palvelleet  
 • Uskallat viimein astua uuteen kohtaan, uusille aikajanoille kokemaan iloa, inspiraatiota ja vapautta  

Tule selkeyteen mitä haluat luoda elämääsi, mitä kohden sisimpäsi kutsuu seuraavaksi kulkemaan.

 

Selätä pelot ja uskomukset, jotka ovat tähän saakka rajoittaneet.

 

Opi linjautumaan omaan korkeimpaasi ja vastaanota tunteiden kautta ohjausta oikeasta suunnasta.

 

Vie muhineet ideat ja ohjaus käytäntöön. Aloita elämä uusilla aikajanoilla. 

Valmennus käytännössä: 

Valmennus koostuu neljästä 60min valmennuskerrasta ja yhdestä etänä tapahtuvasta 60min energiahoidosta.

Valmennusohjelma jakautuu kahdelle kuukaudelle, tapaamme Zoomissa videoyhteydellä kahden viikon välein.

Saat jokaisella kerralla myös kotitehtäviä, jotka tukevat valmennussisältöjen viemistä omaan arkeen.

Lisäksi sovimme sopivan ajankohdan energiahoidon toteuttamiseen valmennusohjelman aikana.  

Selkeys SHIFTI valmennusohjelma

598€

Suosituin

 • 4x60min Zoomin videopuhelut kahden viikon välein
 • 1x60min etäenergiahoito erikseen sovittuna ajankohtana
 • Sovitaan aloitusaika sähköpostilla ja tavataan Zoomissa
 • Koko valmennusohjelman maksu kertaveloituksena
Ilmoittaudu nyt mukaan >>

Selkeys SHIFTI valmennusohjelma osamaksu

299€ /kk

Osamaksu

 • 4x60min Zoomin videopuhelut kahden viikon välein
 • 1x60min etäenergiahoito erikseen sovittuna ajankohtana
 • Sovitaan aloitusaika sähköpostilla ja tavataan Zoomissa
 • Valmennusohjelman maksu kahdessa erässä
Ilmoittaudu nyt mukaan >>

Mitä tapahtuu ilmoittauduttuasi: 

Kun olet ilmoittautunut mukaan valmennukseen maksamalla yhdessä tai kahdessa erässä, laitan sulle sähköpostia ja sovitaan valmennuksen aloitusajankohta. Näemme silloin Zoomissa videoyhteydellä. Pyritään aloittamaan mahdollisimman pian, heti kun saadaan sovittua yhteinen aika kalenteriin ❣️

Valmennuksen plussat ja miinukset

Muutos on ainoa pysyvä asia ihmisyydessä ja kun muutat sisäistä maailmaasi, ulkoinen todellisuutesi muuttuu. Tässä valmennusohjelmassa keskitytään sisäisiin muutoksiin, joiden myötä viet itsesi erilaiseen, paremmalta tuntuvaan todellisuuteen.

Vaarana tässä valmennuksessa on se, ettet enää osaa tarkastella elämän haasteita samalla tavalla kuin ennen. Vapaudut jumituksesta, ymmärrät miten erilaiset ikävätkin kokemukset ovat palvelleet sielun kasvua ja alat elämään täysin uudesta kohdasta käsin sisältäsi. Paluuta vanhaan ei ole tämän jälkeen.

Osallistuaksesi valmennusohjelmaan, toivon sinun katsoneen mun videoita tai kuunnelleen UniversumiPodcastia. Valmennustyylini on rakkaudellinen, suora ja porautuu asioiden ytimeen auttaen liikuttamaan ne uuteen kohtaan.

Olet rohkeampi kuin luulet ja sussa on valtava sisäinen voima

Oma korkeimpasi odottaa kärsivällisesti, että olet valmis sen ohjaamiin muutoksiin ja elämään sydämestäsi käsin. Se on ollut mukanasi kaikkien ihmisinkarnaatioiden ajan ja antanut ohjausta aina, kun olet sitä tarvinnut.

Joskus me vaan ollaan eksyneitä syvälle ihmisyyteen eli mieleen, joka on estänyt uskomuksillaan meitä kulkemasta haluttuun suuntaan. Sydän tietää mikä on sulle kaikista parasta ja sen ohjauksessa voit luottaa elämän kulkuun täydellisellä tavalla.  

Opit kuulemaan sun sydämen ohjauksen ja viemään itsesi askel askeleelta kohti sitä, mitä sydämesi on tuntenut jo kauan. 

Ilmoittaudu mukaan >>

Ilona:

“Ei helkkari Kaisa, kiitos ihana!!! Autoit mua avaamaan kehollisen yhteyden tietoisuuteni kanssa ja olenkin tehnyt sitä jo pari kertaa. Toimii tosi selkeästi👌🏼 Ja nyt kun mietin, niin ekan kerran tunsin tietoisuuden ”kyllä”/vahvistuksen, kun surffasin sun sivuja ja varasin meidän session!! Tunsin rinnassa sen saman vakuumin tunteen, siis Kyllä-vastauksen! 

Mulle jäi tosi hyvä ja kiitollinen fiilis meidän sessiosta ja uudesta ”työkaluista”, minkä samalla sain ja halusin kertoa ja kiittää sinua siitä. Kiitos paljon ihana sinä❤️ Paljon rakkautta ja iloa sinulle ja lähimmäisillesi 🙏”

Jaana:

“Olen ikuinen optimisti, “aina ilona” ja paljon muuta, tosin tämän kuluneen vuoden aikana alkoi tuntua siltä, että olen vain varjo entisestäni. Asioita tuli ja meni kiihtyvällä vauhdilla, ajanhallinta hukassa ja mieli oli levoton.

Luettuani pari riviä nettisivuilta päätin, että tätä on saatava lisää ja heti. Olin yhteydessä saman tien Kaisaan ja niin matka kohti parempaa ja onnellisempaa minääni alkoi henkilökohtaisella valmennuksella.

Tämän matkan aikana Kaisan opastuksella vauhtini hidastui ja aloin katsoa ympäristöäni tiedostaen. Kuuntelen intuitiotani ja luotan myös sen tuomaan viestiin – päivittäisissä askareissani ja ehdottomasti myös työssäni.  

Valmennuksessa sain eväät kiitollisuuteen ja myös olemaan kiitollinen monista päivän aikana koetuista asioista, niistä ihan pienistäkin ja huomaan, että kiitollisuus saa minut aina hymyilemään, ehkä myös säteilemään…. Ja se on myös alkanut antamaan takaisin.

Parin viikon aikana unelmat ovat selkiytyneet, ikään kuin loksahtaneet paikoilleen ja osa unelmista on myös toteutunut!

Iso kiitos Kaisalle tästä valmennuksesta ja sen antamista tilaisuuksista parantaa oman elämän laatua (päättämällä siitä itse). 

Suosittelen tätä kokonaisvaltaista, minän vapauttavaa ja onnellisuutta lisäävää valmennusta ihan kaikille!”

Reetta:

“Mistä aloitinkaan tietoisuusvalmennuksen, ai niin energeettisesti matalavärähteisimmillä tasoilla. Annoit tietoa, opastusta, konkreettisia toimia, joita tehdä ja askeleita, joita seurata, jotta pääsen omaan tavoitteeseeni.

En sano, että se olisi ollut helppoa. Mutta voi pojat, se on sen arvoista. Kun liikun eteenpäin, värähtelen valoa ja rakkautta aivan uudella tavalla. Se on korvaamatonta. 

Koin olevani kannateltu, tuettu ja kuitenkin ns. pakotettu kävelemään omilla jaloillla eteenpäin. Jos en päässyt jostain aiheesta eteenpäin tapaamisten välillä, vastasit sähköpostiin perusteellisesti ja itse aihe oli jo liikkunut ennen seuraavaa tapaamista ja pääsimme etenemään uuteen kohtaan. 

Ei ole oikein sanoja, on vain tämä uusi tapa olla olemassa ja sen myötä kevyt, iloa pursuava versio minusta. Tuhat suukkoa!”

Kaija:

"Voi Kaisa, minkä ilon ja kuplivan naurun sait olemuksellasi aikaan minussa.

Heitin henkisesti kuperkeikkaa pelkästä mielihyvästä. Olet ihana tulkki ja täysin paikallasi asioissa. Minä niin kiitän!”

Mikä on pahinta ja mikä parasta mitä voi tapahtua

Opittuasi elämään sydämesi ohjauksessa, et enää koskaan koe olevasi hakuteillä. Sulla on aina käytettävissä sisäinen navigaattori, joka ohjaa sua täydellisellä tavalla. 

Kun tunnejärjestelmäsi on päällä, saat sisäistä informaatiota jokaisessa tilanteessa siitä, mikä on sulle ja mikä ei. Opit tekemään päätöksiä nojaten oman korkeimpasi kanssa olevaan linjaukseen.  

Vapaudut uskomusrakenteista ja peloista ymmärtämällä niitä sekä miten ne ovat pyrkineet suojelemaan sua pelottavilta uusilta kokemuksilta. Pääset hyvästelemään ne ja kertomaan, kuinka et tarvitse enää niiden suojelusta.  

Alat elämään oman korkeimpasi ohjauksessa, jossa saat koko ajan iloa ja inspiraatiota tuottavia ideoita miten edetä omalle ihmisyyden polulla. Samalla kun valitset ilon, valitset rakkauden ja sallit kaiken hyvän virrata kenttääsi.  

Valmennus käytännössä: 

Valmennus koostuu neljästä 60min valmennuskerrasta ja yhdestä etänä tapahtuvasta 60min energiahoidosta.

Valmennusohjelma jakautuu kahdelle kuukaudelle, tapaamme Zoomissa videoyhteydellä kahden viikon välein.

Saat jokaisella kerralla myös kotitehtäviä, jotka tukevat valmennussisältöjen viemistä omaan arkeen.

Lisäksi sovimme sopivan ajankohdan energiahoidon toteuttamiseen valmennusohjelman aikana.  

Selkeys valmennusohjelma

598€

Suosituin

 • 4x60min Zoomin videopuhelut kahden viikon välein
 • 1x60min etäenergiahoito erikseen sovittuna ajankohtana
 • Sovitaan aloitusaika sähköpostilla ja tavataan Zoomissa
 • Koko valmennusohjelman maksu kertaveloituksena
Ilmoittaudu nyt mukaan >>

Selkeys valmennusohjelma osamaksu

299€ /kk

Osamaksu

 • 4x60min Zoomin videopuhelut kahden viikon välein
 • 1x60min etäenergiahoito erikseen sovittuna ajankohtana
 • Sovitaan aloitusaika sähköpostilla ja tavataan Zoomissa
 • Valmennusohjelman maksu kahdessa erässä
Ilmoittaudu nyt mukaan >>

Mitä tapahtuu ilmoittauduttuasi: 

Kun olet ilmoittautunut mukaan valmennukseen maksamalla yhdessä tai kahdessa erässä, laitan sulle sähköpostia ja sovitaan valmennuksen aloitusajankohta. Näemme silloin Zoomissa videoyhteydellä. Pyritään aloittamaan mahdollisimman pian, heti kun saadaan yhteinen aika kalenteriin ❣️