SHIFTI-webinaarit

Vaihtuvilla teemoilla olevia tietoisuutta laajentavia webinaareja kerran kuussa ❣️

Voit osallistua livenä webinaariin Zoomissa tai katsella sen jälkikäteen. Kaikki osallistujat saavat tallenteisiin linkin webinaarin jälkeen. 

Hermosto webinaari (tallenne)

Mitä on energeettinen ja psyko-somaattinen hermosto? Miten nämä kaksi ovat yhteydessä ja miten huollat kumpaakin? Mistä kumpikin hermosto menee yliviritykseen ja mistä aliviritykseen, miten korjaat ääritiloja? 

Hermosto saa meidät tuntemaan, sillä se kuljettaa energeettistä informaatiota. Hermosto käynnistää erilaisia kokemuksia, niin hyvässä kuin "pahassa". Kun ihmiset puhuvat hermostosta, he viittaavat fyysiseen hermostoon. Energeettisellä hermostolla on kuitenkin merkittävä rooli tasapainon kannalta hermostokokonaisuudessa ja siitä ei kukaan puhu. Paitsi tässä webinaarissa puhutaan ❣️

Webinaarin on linjaava hoito tukemaan energeettisen ja fyysisen hermostosi tilaa, on se sitten yli- tai alivirittynyt. Vastaanotat hoidon webinaarin aikana ja 12min sen jälkeen ❣️

Hanki lippu Hermosto webinaariin 35€ >>

Katso aiempia webinaareja

Voit katsella aiempia webinaareja sulle sopivana ajankohtana. Hankittuasi pääsyn webinaarin, saat sähköpostiisi heti linkin, josta pääset katsomaan videon. Linkki on voimassa 3kk ostosta. 

Hyväksymisen webinaari

€29,90 EUR

Hyväksymisen webinaarin tallenne 

Mitä jos meidän suurin haaste ei olekaan ratkaista asioita, joiden koemme olevan "vialla". Vaan suurin haaste on hyväksyä itsemme sellaisena kuin olemme!

Mitä jos voisi päästää irti ikuisesta itsensä ratkomisesta ja vapauttaa kaiken sen energian hyväksymiseen. Tervetuloa tähän transformoivaan webinaariin, josta moni koki olevan iso tuki raskaasta kuormasta irrottamiseen. 

Tarjoan perspektiivin ja ymmärryksen webinaarissa MITEN tuot rakkaudellisen hyväksynnän itseesi ja elämääsi, sillä vain rakkaus ratkaisee kaiken❣️

Kaisa W Koskinen

Olen Kaisa, oma energiavalmentajasi. Autan elämään tietoista elämää yhteydessä, ilossa ja rakkaudessa. 

Tuen henkisen kasvun polulla tietoisuuden laajentumista ja elämistä omasta korkeimmasta käsin yhteydessä. 

Olen toiminut valmentajana yli 15 vuotta, urani alussa ekonomina finanssimaailmassa ja sittemmin 10 vuotta yrittäjänä universumilla töissä.

Puhun henkisistä aiheista suoraan, selkokielellä ja huumoria unohtamatta. Ihmisyyttä unohtamatta. Milloin olet vastaanottanut tietoista informaatiota mansen murteella? Täältä tulee❣️

Lämpimästi tervetuloa mukaan shiftaamaan omaa perspektiiviä ja laajentamaan tietoisuutta.