SHIFTI-webinaarit

Vaihtuvilla teemoilla olevia tietoisuutta laajentavia webinaareja kerran kuussa ‚Ě£ÔłŹ

Voit osallistua livenä webinaariin Zoomissa tai katsella sen jälkikäteen. Kaikki osallistujat saavat tallenteisiin linkin webinaarin jälkeen. 

Hermosto webinaari (tallenne)

Mitä on energeettinen ja psyko-somaattinen hermosto? Miten nämä kaksi ovat yhteydessä ja miten huollat kumpaakin? Mistä kumpikin hermosto menee yliviritykseen ja mistä aliviritykseen, miten korjaat ääritiloja? 

Hermosto saa meid√§t tuntemaan, sill√§ se kuljettaa energeettist√§ informaatiota. Hermosto k√§ynnist√§√§ erilaisia kokemuksia, niin hyv√§ss√§ kuin "pahassa". Kun ihmiset puhuvat hermostosta, he viittaavat fyysiseen hermostoon. Energeettisell√§ hermostolla on kuitenkin merkitt√§v√§ rooli tasapainon kannalta hermostokokonaisuudessa ja siit√§ ei kukaan puhu. Paitsi t√§ss√§ webinaarissa puhutaan ‚Ě£ÔłŹ

Webinaarin on linjaava hoito tukemaan energeettisen ja fyysisen hermostosi tilaa, on se sitten yli- tai alivirittynyt. Vastaanotat hoidon webinaarin aikana ja 12min sen j√§lkeen ‚Ě£ÔłŹ

Hanki lippu Hermosto webinaariin 35‚ā¨ >>

Katso aiempia webinaareja

Voit katsella aiempia webinaareja sulle sopivana ajankohtana. Hankittuasi pääsyn webinaarin, saat sähköpostiisi heti linkin, josta pääset katsomaan videon. Linkki on voimassa 3kk ostosta. 

Hyväksymisen webinaari

‚ā¨29,90 EUR

Hyväksymisen webinaarin tallenne 

Mitä jos meidän suurin haaste ei olekaan ratkaista asioita, joiden koemme olevan "vialla". Vaan suurin haaste on hyväksyä itsemme sellaisena kuin olemme!

Mitä jos voisi päästää irti ikuisesta itsensä ratkomisesta ja vapauttaa kaiken sen energian hyväksymiseen. Tervetuloa tähän transformoivaan webinaariin, josta moni koki olevan iso tuki raskaasta kuormasta irrottamiseen. 

Tarjoan perspektiivin ja ymm√§rryksen¬†webinaarissa MITEN¬†tuot rakkaudellisen hyv√§ksynn√§n itseesi¬†ja el√§m√§√§si, sill√§ vain rakkaus ratkaisee kaiken‚Ě£ÔłŹ

Kaisa W Koskinen

Olen Kaisa, oma energiavalmentajasi. Autan elämään tietoista elämää yhteydessä, ilossa ja rakkaudessa. 

Tuen henkisen kasvun polulla tietoisuuden laajentumista ja elämistä omasta korkeimmasta käsin yhteydessä. 

Olen toiminut valmentajana yli 15 vuotta, urani alussa ekonomina finanssimaailmassa ja sittemmin 10 vuotta yrittäjänä universumilla töissä.

Puhun henkisist√§ aiheista suoraan, selkokielell√§ ja huumoria unohtamatta. Ihmisyytt√§ unohtamatta. Milloin olet vastaanottanut tietoista informaatiota mansen murteella? T√§√§lt√§ tulee‚Ě£ÔłŹ

Lämpimästi tervetuloa mukaan shiftaamaan omaa perspektiiviä ja laajentamaan tietoisuutta.