Tietoinen Bisnesvalmennus

Maailma tarvitsee yrittäjiä, jotka tekevät työtä sydämestä käsin palvellen. Sulla on uniikkia osaamista, lahjoja ja energiaa jaettavaksi. Autan rakentamaan tietoisen, energeettisesti linjautuneen, selkeän ja taloudellisesti kannattavan liiketoiminnan 6kk pienryhmävalmennuksessa.

Uusi ryhmä aloittaa syyskuussa 2023 >>

Tietoinen Bisnesvalmennus ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittaudu mukaan pian ja aloitetaan pienryhmän kanssa syyskuun ekalla viikolla

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTTIA

Olet valmis palvelutehtävääsi

Olet valmis palvelemaan isommin. Haluat luoda liiketoiminnan, jossa saat toteuttaa sydämesi paloa ja elättää itsesi omalla liiketoiminnalla. Olet valmis käärimään hihat, luomaan ideat todeksi ja tekemään työtä ilolla sekä rakkaudella.  

Voit olla jo yrittäjä tai käynnistät parhaillaan liiketoimintaasi. Kaipaat selkeyttä, kirkkautta omaan tekemiseen, palveluiden rakentamiseen, sisältömarkkinointiin, someen ja asiakashankintaan. Tunnet sydämessä kutsun palvella. Muttet ole saanut kaipaamaasi nostetta bisnekseesi, selkeyttä ja rakennetta, asiakkaat eivät ole vielä kunnolla löytäneet luoksesi, olet kenties alkutaipaleella ja mietit mitä pitäisi tehdä.  

Tietoisuuden uudessa ajassa tiedät asioiden toimivan eri tavalla, kuin vanhassa maailmassa. Olet valmis läpinäkyvyyteen, tekemään töitä yhdessä asiakkaan kanssa ja tukea heitä sun erikoisosaamisella. Haluat palvella juuri sun ihmisiä ja kutsua luoksesi samalla taajuudella olevia. 

Olet valmis astumaan palvelutehtävääsi, jakamaan innostuksesi, lahjasi ja osaamisesi maailman kanssa. Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka sun palvelun avulla!  

 

Tietoinen Bisnesvalmennus ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittaudu mukaan pian ja aloitetaan pienryhmän kanssa syyskuun ekalla viikolla

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTTIA

Tietoinen Bisnesvalmennus

Tietoinen Bisnesvalmennus on 6kk matka yhdessä, jossa käymme läpi rakennuspalikat menestyvän liiketoiminnan rakentamiseksi. Tapaamme Zoomissa 2 viikon välein ja saat kaikista valmennuksista videotallenteet.  

Opit luomaan palveluvalikoiman, sisältömarkkinoimaan ja edistämään myyntiä, puhuttelemaan oikeaa kohderyhmää, kirjoittamaan asiakkaita puhuttelevat nettisivut, luomaan brändiä ja ymmärtämään numeroita.  

Valmennuksen materiaalit ovat käytettävissäsi vuoden ajan. Olet koko yhteisen matkan ajan tuettu, kannustettu ja pystyt toimimaan kirkkaudessa mikä askel on liiketoiminnan rakentamisessa seuraavana.  

 • 2 viikon välein pienryhmä Zoom, pituus noin 1,5h 
 • Kaikki videomateriaalit verkkoalustalla jälkikäteen katsottavissa 
 • Henkilökohtainen 30min/kk valmennuskeskustelu 6 kertaa 
 • Neuvot, selkeys ja tuki koko yhteisen matkan ajan menestyksekkään liiketoiminnan rakentamisessa 

 

Liity mukaan, pienryhmä aloittaa syyskuussa >>

Tervetuloa mukaan rakentamaan linjautunutta bisnestä

Sulla on tehtävä ja lahjoina uniikkia osaamista. Autan saattamaan palvelusi asiakkaiden saataville ja tekemään hyvältä tuntuvaa bisnestä. Vanhan ajan tavat eivät toimi tietoisuuden uudessa ajassa. On aika tehdä linjautunutta, kannattavaa liiketoimintaa, jossa palvelet ihmisiä ja autat maailmaa olemaan parempi paikka intohimosi avulla. 

Mun nimi on Kaisa W Koskinen, olen ekonomi ja tietoisuuden uuden ajan yrittäjä. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2013 ja ennen sitä toimin finanssimaailman palveluksessa. Olen uranvaihtaja ja luonut kaiken yksin yrittäjänä nollasta. Olen tehnyt lukemattoman määrän virheitä, ollut pysähdyksissä, ilman selkeyttä ja ilman tuloja. Tiedän käytännön tasolla miten hommat tehdään ja kuinka rakennetaan hyvältä tuntuva taloudellisesti kannattava liiketoiminta. 

Tietoinen Bisnesvalmennus on sinulle, kun olet valmis käärimään hihasi. Valmis elättämään itsesi yrittäjänä ja tekemään sen tavalla, joka tuntuu oikealta ja hyvältä. Unohda pakottaminen, väkisin tuputtaminen ja asiakkaiden maanittelu. Tietoisuuden uudessa ajassa bisnestä tehdään sydämellä, läpinäkyvästi ja kanssakulkijoiden kanssa. Tervetuloa selkeys, kirkkaus, sua rakastavat asiakkaat ja ilo herätä uusiin työpäiviin.

 • 6kk valmennusohjelma pienryhmälle
 • 12 teemaa, jotka kattavat palveluiden rakentamisen, nettisivut, somen, sisältömarkkinoinnin, myynnin, brändäyksen ja hinnoittelun 
 • Tapaamiset 2 vkon välein yhdessä sovittuna päivänä Zoomissa
 • Verkkoalusta videoiden kertaamiseen vuoden ajan 
 • Kaisan henkilökohtainen tuki valmennusohjelman ajan ja Zoomissa.
Pienryhmä täyttyy nopeasti, ilmoittaudu mukaan >>

Mitä valmennus sisältää: 

 

 • Selkeä ymmärrys palveluliiketoiminnan rakentamiseen 
 • Palveluiden ja tuotteiden palveluvalikoiman luominen 
 • Sisällön tuottaminen palvelutarjoaman mukaisesti 
 • Sisältömarkkinointiin toimiva systeemi  
 • Some-kanavien sisällöt ja hoito 
 • Nettisivujen ja sähköpostilistan rakennus sekä sisällöt 
 • Myynnin edistäminen ja myyntisuppilo 
 • Kuukausi- ja vuosisuunnittelun tekeminen 
 • Brändäys 
 • Taloushallinta ja –seuranta yrittäjänä 

Saat kaikki olennaiset tiedot menestyksekkään liiketoiminnan käynnistämiseen, pyörittämiseen ja kasvattamiseen. Näiden oppien käytäntöön vieminen tulee viemään oman aikansa, tästä syystä valmennusohjelma kestää 6kk. Toinen 6kk jää aikaa viedä päätökseen puuttuvat asiat. Samoilla opeilla voit pyörittää liiketoimintaasi myös vuosien kuluttua.  

Sussa on valtava potentiaali ja osaaminen, joka odottaa valjastamistaan. Oma korkeimpasi odottaa kärsivällisesti, että alat toimimaan sisäisen kutsun mukaisesti.  

Sulla on tehtävä, joka muuttaa niin omaa, kuin myös tulevien asiakkaiden elämää. On aika astua palvelutehtävääsi isommin, selkeydellä ja kirkkaudella.  

Kaikki valmennuksessa opetettavat asiat on toteutettavissa investoimalla sun aikaa ja energiaa bisnekseen. Ei ole aikaa odotella ja ihmetellä, nyt aletaan hommiin, tuu mukaan!  

 

Kirjaudu mukaan, pian aloitetaan yhteinen matka >>

Miten olen luonut oman bisnekseni

Aloitin oman liiketoiminnan vuonna 2013 ja olen siitä lähtien toiminut valmennusyrittäjänä. Koulutukseltani olen ekonomi ja työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistä finanssimaailmassa esimiestehtävissä.  

Valmennusbisneksessäni olen vuosien varrella siirtynyt mentaalipuolen valmentamisesta henkiselle puolelle ja yritysvalmentamisesta yksityishenkilöiden valmentamiseen. Aina olen kuunnellut sisäistä ohjausta mitä tehdä seuraavaksi ja haasteitakin on ollut ihan riittämiin. Varsinkin alussa kun tein mitä ego sanoi, eikä mitä sydän.  

Joten tiedän millaista on kun bisnes ei lennä, on epäselvyyttä tarjonnassa ja viestinnässä, paikallaan junnaamista ja erilaisia pelkoja nousee pintaan. Tiedän myös miten niistä päästään eteenpäin ja kuinka pelosta huolimatta asioita tehdään.  

Luotan sisäiseen ohjaukseen ja siihen mitä sielu kutsuu tekemään. Sussa on lahjoja ja osaamista, joita maailma odottaa. Meidän tulee sallia antaa niiden tulla läpi omassa tekemisessä. Ottaa vastauksia sydämestä, ei päästä.  

Olen opetellut tekemään kaiken itse liittyen liiketoimintaani. Haluan jakaa oppimaani ja opettelemaani, jotta pääsisit helpommalla. Yrittäjyyteen liittyviä asioita ei opita teoriassa, vaan käytännössä. Meillä on ilo ja kunnia luoda palveluita, jotka tekee maailmasta paremman paikan.  

Videoitani Youtubessa on katsottu kymmeniä tuhansia kertoja, UniversumiPodcastia kuunneltu yli 35 tuhatta kertaa, sivuillani on tuhansia kävijöitä kuukaudessa ja elätän itseni yrittäjänä. Kaikki opeilla, joita opetan Tietoinen Bisnesvalmennus kurssilla. Näkyvyys tai some seuranta ei ole sama kuin tulot. Mutta kun tekee asioita oikealla tavalla, niin puhuttelee kanssakulkijoita, joiden tilanteeseen sulla on ratkaisuja ja antaa apua. Siitä tukemisesta sivutuotteena on raha.

Lue lisää Kaisan tarinasta >>

Mitä kaikkea valmennukseen kuuluu

6 kuukauden valmennusohjelma jakautuu 12 moduuliin, jotka käymme yhdessä läpi Zoomissa. Voit esittää kysymyksiä ja saat tukea koko valmennusohjelman ajan. Et ole yksin, vaikka toimisitkin yrittäjänä yksin. Ryhmässä on muita tietoisuuden uuden ajan yrittäjiä ja pääset verkostoitumaan, kun rakennamme menestyvää liiketoimintaa yhdessä.  

Jos olet estynyt osallistumaan jollakin kerralla livenä, niin voit katsoa tallenteen. Kaikki materiaalit on jälkikäteen katsottavissa verkkoalustalla, joihin sulla on 12kk katseluoikeus. Pienryhmän ansiosta jokainen saa henkilökohtaista aikaa valmennuspuheluissa ja lisäksi juttelen kanssasi kerran kuukaudessa puhelimitse.   

Olen siitä uniikki valmentaja, että ymmärrän liiketoimintaa, energiaa ja tietoisuutta. Vanhat metodit ja tavat tehdä bisnestä egosta käsin ei yksinkertaisesti toimi tietoisilla ihmisillä. Mantrani on seuraa iloa ja elä rakkaudessa.  

Tietoinen Bisnevalmennus moduulit:   

Moduuli 1 Liiketoiminnan ydin 

Moduuli 2 Palvelut ja tuotteet 

Moduuli 3 Sisällön tuottaminen 

Moduuli 4 Sisältömarkkinointi 

Moduuli 5 Some-kanavat 

Moduuli 6 Nettisivut ja maililista 

Moduuli 7 Sisältöjen pyörittäminen 

Moduuli 8 Myynnin edistäminen 

Moduuli 9 Myyntisuppilo ja oma palvelu 

Moduuli 10 Vuosisuunnitelu 

Moduuli 11 Brändäys 

Moduuli 12 Taloushallinta  

Tietoinen Bisnesvalmennus

250€ /kk 6kk ajan

Aloitamme syyskuun alussa, kun ryhmä on täynnä

 • 6kk valmennussisällöt
 • Yhteiset Zoom puhelut
 • Henkilökohtainen tuki
 • Ryhmä tietoisuuden uuden ajan yrittäjiä 
Liity mukaan >>

Palaute aiemmasta Bisnesvalmennuksesta: 

Mietin Bisnesvalmennukseen mukaan lähtemistä tarkkaan. Olin jo käynyt erilaisia kursseja ja aattelin, että voiko tällä olla tarjottavana mitään uutta.  

Onneksi investoin itseeni ja yritykseeni! Tää valmennus on KIRKASTANUT sen punaisen langan, mitä just mun kuuluu tehdä ja mitä haluan tehdä tehdäkseni maailmasta paremman paikan omalla osaamisellani. 💗 Jutut oli osittain tuttuja, mutta olin aiemmin vaan ollut tekevinäni niitä ja visio tekemisestä ei aiemmin ollut näin kirkas. Zoomit ja henkilökohtaiset valmennuspuhelut vei joka kerta isoin askelin eteenpäin omalla polulla. 

Tykkään sun tyylistä, siitä miten sanot asiat suoraan ja siitä, miten henkilökohtaisesti otat jokaisen kurssilaisen tarpeet huomioon ja myös sen, että me tehdään henkistä työtä, eikä olla koneita. Tallenteet on napakoita, mutta täynnä asiaa ja zoomeissa sai peilata myös omia ajatuksia ja oppia muilta. 

Sulle joka mietit osallistumista: Bisneskursseja mahtuu maailmaan, mutta jos teet valotyötä sydämellä, niin tää on sun juttu. 💫  Voin lämpimästi suositella tätä kurssia jokaiselle aloittavalle yrittäjälle ja myös jo jonkin aikaa valotyötä tehneelle 💗 "

-Jenni  
Jennas Dream 

Mikä on pahinta ja parasta, mitä voi tapahtua

Paras (ja mun vinkkelistä vääjäämätön lopputulema) mitä valmennuksen myötä voi tapahtua on, että sulla on maksavia asiakkaita kalenterissa. Pahin mitä voi tapahtua on, että tiedät viimein mitä sun kuuluu tehdä, muttet tee sitä. Tämä valmennus on sinulle, kun olet aidosti valmis panostamaan ja viemään liiketoimintasi uuteen kohtaan. Olet väsynyt rämpimiseen ja miettimään paluuta palkkatöihin.  

On illuusio, että pelkkä somepostailu randomisti tai iso seuraajien määrä toisi tuloja. Bisnes on suunnitelmallista toimintaa ja sitä voi oppia tekemään niin, että se myös tuottaa tuloja. Myös pienellä seurannalla voi elättää itsensä hyvin, olen tästä elävä esimerkki. Meillä on yrittäjinä taivas rajana ja tekemällä oikeita asioita, se myös näkyy numeroissa.   

Mitä selkeä ja toimiva bisnes toisi elämääsi? Millaista olisi herätä aamuisin ja tietää mitä tehdä, ottaa vastaan asiakkaita ja palvella maailmasta parempi paikka uniikilla osaamisellasi? Millaista se olisi, jos voisi elättää itsensä tekemällä sitä mitä rakastaa?  

Sitä visiota ja fiilistä kohden Tietoinen Bisnesvalmennus on sinut viemässä.

Plussat ja miinukset

 • Valmennus tapahtuu Zoomissa 2 viikon välein yhteisesti sovittuna ajankohtana  
 • Kerran kuussa henkilökohtainen 30min valmennuspuhelu Kaisan kanssa 
 • Videotallenteet valmennusosioiden kertaukseen, nähtävillä vuoden ajan 
 • Tarvitset joka viikkoa aikaa 2h valmennuksen oppien käytäntöön viemiseen.  
Haluan olla mukana viemässä bisnestäni uusiin korkeuksiin >>

Kysymyksiä ja vastauksia

Tietoinen Bisnesvalmennus

250€/kk 6kk ajan

Aloitamme syyskuussa ryhmän täytyttyä.

 • 12 moduulia 
 • 2 viikon välein valmennus livenä
 • Tuki ja neuvonta koko matkan ajan, et jää yksin
 • Voit rakentaa omaa bisnestä omassa tahdissa. 
Liity mukaan >>

Sun palvelua tarvitaan

Maailma tarvitsee yrittäjiäjotka tekevät työtä sydämestä käsin palvellen. 

Sulla on uniikkia osaamistalahjoja ja energiaa jaettavaksi

Autan rakentamaan tietoisenenergeettisesti linjautuneenselkeän ja taloudellisesti kannattavan liiketoiminnan. 

Haluan olla muuttamassa maailmaa paremmaksi paikaksi >>

Tietoinen Bisnesvalmennus ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittaudu mukaan pian ja aloitetaan pienryhmän kanssa syyskuun ekalla viikolla

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTTIA