VAPAUS SESSIO

60min Zoomissa


Vastaanota 6D energiaa vapauttamaan jumeja energiatasolta ja saa samalla neuvoja omalta korkeimmaltasi sekä moniulotteisilta oppailta miten pääset eteenpäin. 
Varaa aika Vapaus sessioon >>

Astu vapauteen joka olet

Kaikki meidän haasteet näyttäytyy energiatasolla erilaisina jumeina ja blokkeina, jotka estävät energiaa virtaamaan optimaalisella tavalla. Vapaampi energian virtaus mahdollistaa vapaammasta kohdasta käsin elämisen, jolloin erilaiset pelot ja uskomukset eivät rajoita ihmiskokemustasi.   

On myös tärkeää ymmärtää mitä pelot ja blokit ovat palvelleet polullasi tähän saakka, jotta voit mielen tasolla päästää niistä irti. Tästä syystä Zoomissa livenä tapahtuva keskustelu ja energian liikutus ovat toimiva keino aiheista vapautumiseen.  

Juttelemme Zoomissa haasteistasi ja mikä on vaivannut sua etenemästä uuteen kohtaan. Välitän minulle korkeimmaltasi ja oppailta saatavaa informaatiota, jotta voit ymmärtää sekä vaihtaa perspektiiviä haasteiden osalta. Ja siten lopulta vapautua niistä. Monesti juuri asioiden ymmärrys tuo myös paljon helpotusta sen lisäksi, että jumeja vapautetaan energiatasolta. 

Useasti ajattelemme uskomusten ja energiajumien olevan negatiivisia, mutta niillä on aina oma tarkoituksensa. Nyt olet viemässä itseäsi kohtaan, jossa et tarvitse enää niiden aiemmin tuomia rajoitteita. 

Vapaudu elämääsi estävistä jumeista ja ehdollistumista, jotta voit tuntea kirjaimellisesti enemmän vapautta ja tilaa itsessäsi. Vastaanota neuvoja ja informaatiota korkeammalta minältäsi sekä oppailtasi kauttani.  

Varaa oma hoitoaika 125€ >>

Mitä Vapaus sessiossa tapahtuu  

 • Saat ymmärrystä ja perspektiiviä tämän hetken haasteisiin 
 • Saat energiatasolla aiheiden liikutusta ja vapautusta, oman korkeimpasi johdatuksessa 
 • Varaa itsellesi sopiva aika sähköisestä ajanvarauskalenterista 
 • Saat ohjeet ja sähköpostivahvistuksen sessiota varten 48h kuluessa  
 • Tapaamme Zoomissa videoyhteydellä sovittuna ajankohtana 60min 
 • Sessiossa lävitseni virtaa niin informaatio kuin energia, joiden tuella viet itsesi uuteen kohtaan.   
Varaa aika sähköisestä kalenterista >>

Asiakkaiden kemuksia

Jokainen kokemus on yksilöllinen ja vapautusta tapahtuu juuri sen verran, mihin on itse valmis.

Reetta


" En oo ikinä aikasemmin vastaanottanut minkäänmoisia hoitoja ja tosi mielenkiinnolla odotin, että minkälainen fiilis tulee hoidosta vai tuleeko mitään.

Ja voi hitsi! Aikamoiset vibat! Alkoi oikean nimettömän puutumisella ja sähköisellä väreilyllä ja siitä sitten järjestyksessä ihan joka kehon osa läpi isovarpaista korvanlehtiin saakka.

Sitten jossain vaiheessa raukeus, kehon painuminen alustaan, mutta kuitenkin leijuva fiilis. Ihan mahtavaa, kiitos tästä! "

Laura


" Olipas ihana hoito, valtavan voimakas energia tunne kämmenissä, vatsassa tuntui vasemmalla puolella painava kipu, joka helpotti illan aikana. Alaselkä kipuilu meni ohitse, hoidon aikana tuli monesti valtava ilon tunne ja hymy kasvoille.

On ollut kevyempi, lempeämpi ja iloisempi olo, pääsee helposti yhteyteen siihen iloon ja jotenkin vapautuneeseen fiilikseen, kun pysähtyy omaan kehoon.


Myös vahvasti tuli tietoisuus siitä, että mun pitää luottaa mun omaan itseen ja lopettaa muiden kuunteleminen, lakata välittämästä mitä muut ajattelee ja tehdä sitä mikä saa mun oman sielun loistamaan minuna. Tuli jokin tietoisuus, että nyt on aika lopettaa pelon ja epävarmuuden kautta eläminen ja alkaa nauttia siitä mitä tekee ✨🌻💖"

Kristiina


" Olen mielestäni ollut skarpimmassa tilassa, jotenkin tiedostanut oman itseni ja käyttäytymiskuvioni selkeämmin.

Meditoidessa sekä joogatessa olen myös päässyt ihan eri sfääreihin, kun keskittyminen ja pään sisäisen apinalauman hiljentäminen on ollut helpompaa. Ja se rauha on ihan mahtavaa! "

Kaisan tarjoama tuki 

Olen kohdannut ja hoitanut monenlaisia aiheita, kaikki on lopulta yksinkertaista energiatasolla. 

Olen toiminut moniulotteisena kanavana ja energiahoitajana vuodesta 2015. Olen tehnyt energiahoitoja ja pitänyt energialuentoja sadoille asiakkaille vuosien aikana.

Asiakkaitani ovat tietoiset ihmiset, jotka saavat sisäisen kutsun tulla luokseni vastaanottamaan niin energeettistä, kuin myös informatiivista tukea.

Vastaanottamani tieto ei tule minusta vaan kauttani, olen yhteydessä asiakkaan korkeampaan minään ja oppaisiin. Välittämäni energia on tällä hetkellä 6D taajuuden rakkausenergiaa ja sillä on vahva linkki galaktiseen taustaani Andromedalla.

Toimin ikään kuin energia- ja informaatio tulkkina auttaen vapautumaan jumeista ja näkemään asiat laajemmasta tietoisuuden perspektiivistä käsin.

Elän itse sydäntietoisuudessa ja olen kulkenut läpi monien haasteiden omien aiheideni kanssa (mm. rahaehdollistuma, kuolemanpelko, läheisen menetys, terveyshaasteet, ihmissuhdehaasteet). Tiedän kuinka tärkeää on saada energeettistä ja informatiivista tukea omien haasteiden keskellä, jotta voimme elää suuremmassa luottamuksessa elämämme järjestymisen suhteen. 

Tuen polkua kohti laajentunutta tietoisuuden tilaa vapauttamalla energiajumeja ja shiftaamalla tietoisuutta.

Kaisa W Koskinen, Tietoisuuden laajentaja

Kulje kohti vapautta >>

Vastaanota energiaa vapauttamaan jumeja ja ehdollistumia.

 

Saa informaatiota muilta taajuuksilta oman tilanteesi paremmin ymmärtämiseksi.

 

Vapaudu rajoitteista ja kulje kohti sisäistä vapautta.   

Vapaus sessio käytännössä

 • Tapaamme Zoomissa videoyhteydellä 60min, jossa voit kysyä mieltä askarruttavia asioita ja vastaanotat hoitoa niihin (tai mitä ikinä sun korkein nostaa esille) 
 • Saat ennen sessiota yksinkertaiset ohjeet miten valmistautua sessioon ja voit saapua paikalle Zoomiin rennoin mielin 
 • Energia liikkuu session aikana voimakkaasti, joten varaudu olemaan rauhallisessa tilassa yksin  
 • Isompien aiheiden kanssa voi nousta tarve tavata vielä uudelleen jonkin ajan kuluttua, sillä uskomusrakenteet ovat kerroksellisia. Yleensä kuitenkin jo yksi sessio vie aihetta merkittävästi eteenpäin. Osaa ydinkamasta ollaan kuljetettu mukanamme monia inkarnaatioita, joten niiden vapautuminen vaatii usein oman prosessinsa.  
 • Energiahoidon vaikutukset ovat välittömät ja tietoisuuden liikahduksen myötä elät heti vapaammasta kohdasta käsin. 
Varaa oma aikasi jo tänään >>

Sallitko itsellesi avun ja tuen

Kun tunnet sisäisen kutsun ja vedon Vapaus session pariin, se on oman korkeimpasi johdatusta vastaanottaa tukea.

Liian usein kärsimme turhan kauan aiheista ja jumeista, jotka ovat ratkaistavissa ja liikuteltavissa nopeasti.

Salli itsesi vastaanottaa tukea ja alkaa elämään vapaudesta käsin. Sadat ihmiset ovat saaneet tukea ja apua kauttani, on aika lopettaa kärsiminen ja aloittaa ilossa eläminen ❣️ 

Yhdistelmä hoitoa ja energialuentaa 

Vapaus sessiossa yhdistyy aiemmat palvelut energiahoito ja energialuenta.

Nyt saat ne samassa paketissa Zoom yhteydellä, jossa näemme toisemme ja voimme keskustella yhtä aikaa energiahoidon kanssa samalla saaden ymmärrystä vapautettaviin aiheisiin.

Palvelu ei ole tuplahintainen, joka se voisi olla kun saat tuplahyödyt, vaan hinta on samankaltainen kuin aiemmin olleet yksittäiset palvelut.

Vapaus sessio aiheuttaa muutosta, joten jos haluat jatkaa samassa jumittuneessa kohdassa kuin tähänkin asti, niin tämä palvelu ei ole sinulle.

Joskus olemme rakastuneet ja tottuneet omiin ehdollistumiimme, joten niistä vapautuminen voi vähän pelottaa mieltä. Mutta mieti edes hetki mitä kaikkea voitkaa alkaa tekemään, kun et enää elä pelosta käsin!

Millainen olisi se vapaampi ja tilavampi sisäinen kokemus, jossa sua ei rajoittaisi jokin ikivanha muilta taajuuksilta seurannut jumi.  

Tulit elämään ihmisyyteen täydessä kukoistuksessasi, omassa voimassa ja täysin omana itsenäsi. Kaikki muu on mielen luomaa rajoitetta, jossa et muka kykenisi tai pystyisi toteuttamaan asioita, joita sydämesi on kuiskaillut toteutettaviksi jo pidemmän aikaa.  

Haluat sitten informaatiota omalta tietoisuudeltasi ja tietää mitä tulevilla aikajanoilla sua odottaa, tai kaipaat energiajumien liikutusta, niin näitä molempia saat Vapaus sessiossa ❣️

Varaa itsellesi sopiva aika sähköisestä ajanvarauksesta täältä >>  

Kysymyksiä ja vastauksia